Artistes actius amb perspectiva espiritual

Artistes actius amb perspectiva espiritual

Aquesta pàgina web vol donar cabuda a tots els artistes que treballin dins d’una perspectiva espiritual, independentment de la seva confessió o tendència.

Ja resulta prou hostil mantenir un diàleg amb l’entramat social i econòmic del mon de les arts, perquè, a més a més, l’artista amb aquesta peculiaritat hagi de defensar unes expressions que normalment son allunyades dels interessos establerts. La sortida més habitual, des del moment que no hi ha ressò ni cap tipus d’ajuda, és el camí de la solitud i l’autoexclusió.

Per això, des de Zamdart, volem impulsar aquesta discreta iniciativa consistent en fer un recull d’artistes actius que responguin al perfil que d’alguna manera es descriu en aquest Web.

No s’exclou cap modalitat artística ni cap tendència d’opinió mentre estigui dins del que podem considerar perspectiva espiritual.

Si et sents identificat i vols compartir amb nosaltres la iniciativa, pots emplenar la següent sol·licitud per a un recull d’artistes actius amb perspectiva espiritual.

Una vegada feta l’admissió, es penjarà la teva fitxa a l’apartat Galeria del Web, i en la mesura del possible, es procedirà a la publicació d’un catàleg que serà venut en el marc de tots els esdeveniments organitzats per Zamdart.

Nom i Cognoms: (Requerit)

Correu Electrònic: (Requerit)

Telèfon Fixe:

Telèfon Mòbil:

Web / Blog:

Adreça Taller: (Opcional)

Es pot visitar el teu taller o espai en el que treballes? A hores convingudes o tens un horari?

Exposa el teu treball. Envia les fotografies en format JPG comprimides en un ZIP (Máxim 5 MB)

Petita ressenya curricular:

Expressa la teva manera d’entendre l’art:

Quina relació estableixes entre l’art i l’espiritualitat:

Com definiries la teva tendència espiritual: